Nedan är Taube-lopps-sponsorer 2024!
Stort, stort TACK för ert stöd!

Opticos - with you, for you

Nordiskt Management consulting företag, med kontor i Göteborg, Stockholm, Öresund samt Bangalore. 

Orust Sparbank

I över 130 år har vi nu funnits på Orust. Alla beslut i banken fattas här och våra kunder får snabba besked och ett personligt bemötande av våra medarbetare. Som sparbank har vi dessutom inga aktieägare, utan all vinst och överskott stannar kvar lokalt.

Jula

Jula – det svenska familjeföretaget som nu är en av nordens största kedjor inom DIY. Med över 15 000 produkter för hem, trädgård och fritid till låga priser vill vi motivera dig att själv förenkla din vardag och skapa dig ett aktivt och roligt liv. Tillsammans får vi varje människa att vilja fixa saker själv!

Best El

Vi är en elleverantör med fötterna på jorden och hjärtat i Västra Götaland.
Våra kunder finns över hela landet och våra medarbetare arbetar hårt för att
du ska känna dig trygg med ditt elavtal.
Hos oss får du alltid ett schysst elavtal där du vet vad du betalar för!

Handelsman Flink

Västkustens vackraste omväg!

Goddag, herr handelsman Flinck, min vän, jag kommer med storm ut till Flatön igen! Det blåser, nordvästan ger hals.

Restaurang, gästhamn & Handelsbod

Hemköp i Ellös

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong.

Familjen Rahi

Familjen Rahi (Anja & Sharam) är fritidsboende på Ängön och har generöst valt att sponsra Taube-loppet även 2023

Eckes-Granini

Eckes-Granini arbetar passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Sail Racing is a highly specialized sailing clothing company in Sweden.

Sailracing

Fiskekrogen

Sveriges bästa fiskkrog. En mötesplats för social samvaro med råvarornas kvalitet i centrum. Fiskekrogen är en plats att trivas på, att umgås och att njuta av fantastisk mat från havet. 

MN Marin

Båtbutiken Båtstället samt båtservice och vinterförvaring i Ellös på Orust

Brixly

Vi är en hängiven byggare. I sin enklaste form förvandlar vi en trist gräsplätt till ett vackert hus som myllrar av människor eller så reser vi en hel stadsdel och ser något nytt få form och färg och liv. Men framför allt: Vi bygger för människor.

Bygg-Triangeln

Vår affärsidé är att i samråd med vår uppdragsgivare utveckla och genomföra projekt. Vi har över 40 års erfarenhet av såväl byggande som fastighets utveckling och har stor erfarenhet från genomförda projekt som borgar för högsta kvalité i utredningar och genomförande.